Cara mengundang hantu online dating sexy camoufauge clothes


18-Aug-2017 10:46

Al malang al sedihnya, aku rasakan inilah karaya M Subash yang paling teruk sepanjang aku menonton filemnya. Menghormati style arahannya dan videografi yang pada aku amat unik.

Gak tau deh setannya dateng cuma mau ngintipin apa emang niat pengen mandi bareng.Dan bukan senang who nak cari director yang asyik guna kampung yang ‘real’ untuk sebuah filem.Malangnya, apa yang terjadi dalam Cara Mengundang Hantu ialah sebuah permainan sambil lewa.Cerita gadis melayu dan rakan multi-culturalnya, punya babak babak yang panjang, kegedikan yang melampau, dan juga lakonan yang sangat menjelikkan.

cara mengundang hantu online dating-79

Unmonitored group cam chat

Dengan diiringi dialog yang sangat tak ubah macam dialog budak sekolah, cerita gadis Melayu dan tiga rakannya itu ialah the worst ever dalam filem ni.

Soal yang satu ini sih udah banyak yang ngebuktiin.